miercuri, mai 20, 2009

Shit la dracu

Adineauri am aflat ca firma i-a dat afara pe trei din cei 11 (!) care mai ramasesem. Doi tehnicieni si seful sales-urilor. Imi pare rau daca nu-mi iese romaneasca asta cum trebuie, stiu ca-mi lipsesc cuvinte, dar in momentul de fata nu-mi pasa.

Asta e primul pas in a ne reduce in asa fel incit se va putea conduce sucursala Germania din alta parte, remote. Ce-ti trebuie oameni sa fie prezenti local, daca altcineva le poate face jobul, chiar si daca nu-i dai mai multi bani?

Sint trista si suparata, fiindca demult au inceput astia sa ne reduca, sa ne taie din drepturi, sa ne bage bete-n roate - in acelasi timp debitind baliverne gen "Germania e o tara cu un mare potential, poate fi mai mare decit UK si FR".

Nici n-am cuvinte. Ma oftic. Si ma intreb ce va fi in trei luni. Eu? Ar trebui sa incep sa ma uit dupa un nou job. Si tocmai asta nu vroiam, ca defapt imi place placea aici.

5 comentarii:

  1. la noi au inceput cu d'alea clasice:
    NU MAI FAVEM ANGAJARI si NICI NU MAI SUNT MARIRI PT MOMENT! Insa ma astept la mai rau! :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, si la noi. Si e clar ca daca vreunul decide singur sa plece, nu va fi inlocuit si restul vor fi nevoiti sa-i faca treaba lui in plus.

    Tare sint curioasa cum vor decurge lucrurile in continuare, acum ca am ramas un vapor fara capitan. Mai bine inchideau dracu' toata sucursala asta, stiam o treaba...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pffft, la opt oameni? Am fi toti membri ;)

    Plus ca ni s-a spus ca nu este dorit un astfel de pas. No comment...

    RăspundețiȘtergere
  4. atunci, daca nu esti prea legata de locul asta de munca poti sa incepi de ja sa iti cauti al job, ca din cate inteleg eu acolo se acm impute treaba! ;)

    RăspundețiȘtergere