sâmbătă, mai 30, 2009

Viata in marci

Am furat si eu o leapsa de la Raluxa: care sint marcile care-ti descriu ziua?

Iete-acilea p'ali meli:

12 comentarii:

  1. - Elmex si Oral-B - dintii îţi sunt cel mai important "accesoriu". Petreci în fiecare dimineaţă vreo 30 de minute în faţa oglinzii, din care, 25 sunt destinate spălatului pe dinţi.
    - ai primit telefonul cadou. Femeile nu prea aleg Nokia, pentru că nu face poze la fel de bine ca Sony Ericsson.
    - As fi spus că şi laptopul sau sistemul desktop Dell l-ai fi primit cadou dacă nu vedeam pinguinul. Acum vreo 10 ani îţi petreceai zile întregi în Internet Cafe-uri. Takeoverul pe IRC era activitatea ta preferată.
    - Îţi place Twitter pentru că poţi să-ţi copiezi statusurile de pe YM acolo. E cool, simţi nevoia ca lumea să ştie ce faci în fiecare moment al zilei.
    - Dacă te-aş lua pe nepregătite şi ţi-aş pune o întrebare banală, de genul: "câţi ani ai?" instinctul tău ar fi să deschizi Google.
    - Eşti adepta programelor open source. Nu ştii ce sunt alea "torrente" şi nici nu prea îţi pasă.
    - Foloseşti YouTube ca pe un player audio de multe ori. Nu foloseşti mp3-uri, nu te interesează calitatea audio. Îţi plac versurile sentimentale. Ai plâns de cel puţin 7 ori ascultând o piesă. De asemenea, ai ascultat cel puţin o zi întreagă aceeaşi piesă, în continuu.
    - Bei multă bere. Din lista dată de tine, e singura marcă de lichid. Mai este şi cafeaua, dar o bei mai mult ca un înlocuitor pentru bere, de obicei nu este indicat să te duci la muncă beată. Când erai mică preferai să joci fotbal şi să te urci în copaci. Te-ai îndoit cel puţin odată de orientarea ta sexuală. Ai avut o relaţie mai lungă de 5 zile cu o persoană de acelaşi sex. După aceea, ai mai avut o aventură de o noapte, nimic serios.
    - Cu toate că preferi să dai 7 linii de comandă pentru a şterge un fişier, programarea te depăşeşte.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mirelush, te-ai lamurit cum e cu ghicitul asta in branduri?:)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bagajul e facut, poti merge in vacanta fara probleme. O noapte frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Decebal: foarte misto, dar sa stii ca nu ai deloc dreptate cu Nokia. Iubesc telefonul asta, si nu sint singura - ba chiar am avut mereu impresia ca Nokia e mai degraba brand de femeie, pentru ca e asa de intuitiv si usor de umblat la el. Mi l-am ales eu singura, si am avut mereu doar Nokia (din 2000 de cind am mobil). De altceva nici nu vreau sa aud! ;)

    In rest, jos palaria. Nu zic ca-s toate adevarate, dar unele chiar au mers la tinta :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut. Poti te rog sa modifici link-ul meu din blogroll ? BoGy - Blogger Mic nu mai e pe link-ul http://bogyblog.info.M-am mutat pe http://bogy.sub18.ro

    Mersi, o seara faina !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ashampoo,paintnet,canon,înghețata Lazăr,kandia,blogger,nei,hp,ziarul unirea,walmark,or mai fi și altele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut www.SpuneNuDrogurilor.com este o echipa recent formata, nonprofit, care si-a propus sa lupte pentru constientizarea opiniei publice, a tinerilor debusolati de societatea în care traim despre tot ceea ce înseamna consum de droguri într-un fel sau altul.
    Daca prin actiunea ta, salvezi o singura viata de la decadere, considera ca ti-ai atins scopul, alaturi de noi toti ceilalti.

    Daca doresti sa sustii aceasta campanie, afisaza pe blogul tau un banner, codul se preia de la: www.spunenudrogurilor.com vei fi sustinut si tu de aceasta campanie lasa un comentariu daca ne sustii sa te sustinem si noi Scuze de deranj

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca doriti sa facem link exchange cu siteul www.makeverything.com si www.wowjocuri.ro sectiunea "Parteneri",eu va adaug blogul in cele 2 siteuri in schimbul adaugari pe siteul dumneavoastra a linkului www.wowjocuri.ro cu titlul "jocuri online"

    P.S daca sunteti de acord cu link exchange-ul va rog sa imi trimiteti si numele siteului dumneavoastra cu titlul cu care vreti sa fie adaugat

    RăspundețiȘtergere
  9. O multime, dar as zice ca le-am omis, nu uitat ;-)

    RăspundețiȘtergere