miercuri, aprilie 08, 2009

Dupa o masa copioasa

Dupa consumatia unui Latte Macchiato superb si unui brownie super-ciocolatiu de minune ma simt ca si cum as fi inghitit un purcelus de lapte - nemestecat. Mpf...

Mi s-a facut cald, si as sta toata ziua cu geamul deschis larg (ca afara e un soare de vara), dar colega din fata tremura si sta cu o jacheta groasa de lina pe ea. Mi se face mila de ea, are niste miini inghetate, vai de ea... De, ce sa-i faci, unii au singe mai fierbinte ;-) Deci in citeva minute iarasi va trebui sa inchid geamul, sa-mi iau ramas-bun de la aerul curat, de la mica si placuta adiere primavaratica, de la fisiitul copacilor din curtea de jos, de la zgomotele muncitorilor de vizavi... lucruri foarte placute cind trebuie sa lucrezi. Nu, defapt mereu. Imi place sa aud o usoare foiala in jurul meu, un zumzet in surdina, care-mi demonstreaza ca mai e viata pe pamint.

Cu gindul la evenimentele din Moldova, va las cu un filmulet a lui Igor Cobileanski care mi-a placut tare mult:

2 comentarii:

  1. Linistea Launtrica Luminata, Pacea si Claritatea sa te conduca mereu catre Puterea Interioara: ea insasi - cred eu - fiind singura putere care aduce Serenitatea si Iubirea Eterna!!
    LA MULTI ANI!! tie, celor dragi tie si tuturor celor care te viziteaza aici!!!
    Cu mult-mult drag, Cristiana

    RăspundețiȘtergere
  2. Credinta, lumina, speranta.Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere